Mas Campolier

és una casa de turisme rural familiar i acollidora, situada dalt d’una carena,en les ferèstegues valls de la miana i al bell mig de la Garrotxa, a la província de Girona.

 

 

El nostre compromís

  • més clar és aconseguir fer el mínim impacte ambiental mitjançant les noves tecnologies que ens permeten ser una casa rural independent energèticament parlant.
  • Tot funciona a travès de les energies renovables. La llum l'agafem através d'una instal.lació de plaques solars fotovoltàiques.
  • És per aquest motiu que no es permet l' us d' aparells electrònics d'alt consum, com per exemple planxes elèctriques, màquines de cafè elèctriques...

 

 

Amb totes aquelles experiències

díficils de viure en un barri, un poble o una ciutat. Aquestes caracteristiques de ben segur desperterán quelcom dins el vostre interior.

 

Un lloc on les interferencies dels mòvils les has d'anar a buscar, un lloc on el sobretaula està assegurat, doncs avui la televisió no parlarà per ningú, perque no hi és.

La Garrotxa

La Garrotxa és una comarca gironina prepirinenca que limita amb les comarques del Ripollès, Osona, la Selva, el Gironès, el Pla de l'Estany, l'Alt Empordà i el Vallespir.

Comprèn l'alta conca del Fluvià i les capçaleres dels rius Brugent i Llémena. El nom "garrotxa" significa terra aspra, trencada, de mala petja. Possiblement aquesta comarca agafa el nom d'aquesta paraula, ja que el seu relleu és molt muntanyós, amb bells paratges com els que es troben a la zona volcànica d'Olot, capital de la comarca, de gran interès geològic i natural.

Eco Turisme Mas Campolier

 

Mas Campolier de la Miana s/n, 1

7850 Sant Ferriol| Garrotxa |Girona

Tel: 932 491 052  

676 137 677- 680 415 386

mascampolier@mascampolier.com

Coordinades : 42°11′10″N 2°39′37″E