Historia

 

Des de la seva construcció l'any 1928 ha estat propietat de la família Fontanals.

La família que vivia a la casa a més a més de portar les terres de la finca, havia de treballar una jornada a la setmana pels amos de la casa com a pagament del lloguer.

Els últims habitants varen deixar la casa per anar a viure el poble, va quedar uns anys buida i el 1985 va ser reformada i habitada per l'actual propietària durant 17 anys, quedant novament deshabitada i convertida en casa de turisme rural independenment.

 

CARACTERÍSTIQUES

 

Casa Fontanals està ubicada en el cor de l'Alt Penedès. És una masia rodejada de vinyes de la finca Fontanals, un lloc tranquil, còmoda i relaxant, ideal pels nens. La casa compta amb un gran jardí privat.

A la planta baixa un ampli parking per 4 cotxes, sala de jocs amb taula de billar espanyol de mides reglamentaries i un lavabo.

Primera planta: gran menjador, amplia cuina amb habitació per rentar i planxar, quarto de bany complet, lavabo, 2 habitacions dobles, una habitació individual i una terrassa de 70 metres quadrats amb porxo de fusta on es pot veure una magnifica vista de l'Alt Penedès.

Segona planta: 1 habitació doble, 1 habitació triple, 1 quarto de bany i un solàrium.

És un lloc ideal per fer rutes amb bicicleta. A 800 metres es troba la piscina municipal.

LA CASA CONTÈ

Forn · Encimera · Microondes · Nevera · Rentadora · Secadora · Calefacció · Aire condicionat · Televisió · Barbacoa · Aigua calenta · Trona per nens · Planxa · Roba de llit · Roba de bany · Rentaplats

 

 

Ruta - Repsol

 

Ubicació

Ens trobem al Pla del Penedès 63,3 Km de Barcelona, 67,1 Km de Tarragona , 145,7 Km de Girona i 130,3 Km de Lleida.

Masia Cases Noves del Cal Fontanals, 1
08733  El Pla del Penedes

Telèfon: +34-93 817 27 24
Mòbil: + 34-687 758 761
E-mail:
info@casafontanals.com

www: http://www.casafontanals.com/